KäyttöehdotSivusto on suunnattu ensisijaisesti käytettäväksi Suomessa. Sivuston käyttö on sallittu Euroopan Unioniin kuuluvista maista. The Website is designed to be used primarily from Finland. The use of the Website is allowed from countries of European Union.

Sisällön paikkansapitävyys

Forestway Luonnontuote pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että sivuston sisältö on paikkansapitävää ja ajan tasalla, mutta Forestway Luonnontuote ei takaa sivustolla esiintyvien tietojen paikkansapitävyyttä tai täydellisyyttä.

Forestway Luonnontuotteella on oikeus poistaa sivustolta aineistoa oman harkintansa mukaan ja siitä etukäteen ilmoittamatta.

Immateriaalioikeudet

Käyttäjillä ei ole oikeutta muokata, kopioida, levittää, välittää, esittää, edelleenvälittää, toisintaa, julkaista, lisensioida, hyödyntää kaupallisesti, käyttää johdannaisteosten luomiseen, siirtää tai myydä mitään aineistoa, joka ajoittain esiintyy sivustolla, ilman Forestway Luonnontuotteen etukäteen antamaa lupaa siihen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat Forestway Luonnontuotteelle, ellei toisin ole mainittu.

Vastuunrajoitus

Internet on luonteeltaan epäluotettava tiedotusväline. Sen vuoksi hyväksyt sen, että tämä sivusto tarjotaan sellaisena kuin se on ja siten kuin se on saatavilla.

Forestway Luonnontuote pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että sivusto toimii asianmukaisesti kaikkina aikoina, mutta Forestway Luonnontuote ei takaa, että tämä sivusto tulee olemaan keskeytyksetön, oikea-aikainen, turvallinen tai virheetön, että virheet korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin, joka saattaa sen käytettäväksi, ovat vapaita tietokoneviruksista tai ohjelmavirheistä tai muista vioista.

Takaisin
IP osoitteesi: 3.237.27.159
Copyright © 2022 Forestway Luonnontuote. Powered by Zen Cart